Előadók + előadások

 
 

Csire Géza

Imád kísérletezni és lételeme a határok feszegetése. Egyedi látásmódjával képes túllépni a szokásos megoldásokon és innovatív terveket és termékeket létrehozni. Ő a csapat kutatás-fejlesztési igazgatója, emellett a Maform egyik alapítója és ügyvezetője.

 
robi
 

Kovács Róbert

A csapat vizuális varázslója – design rajzai önmagukban is műalkotásnak tekinthetők. Mindemellett igazi "tech" arc. Ha épp nem rajzol, akkor általában drónokat épít vagy forraszt. 2014 óta a Maform csapatának oszlopos tagja.

 
 

Bálint Gábor

Egy rendkívül tehetséges és okos tervező. Erősen érdeklődik a digitális és IoT projektek iránt. Minden problémát kihívásnak tekint és holisztikusan szemlél. 2015-ben csatlakozott a Maformhoz, azóta elsősorban okos kütyük tervein dolgozik.

 

Ötletelés rétegenként

Hol van szerepe a 3D-nyomtatásnak a gyártási folyamatban? Mire használhatjuk tervezőként ezt a technológiát? Valóban minden 3D-nyomtatott lesz a jövőben?

Előadók: Kovács Róbert és Bálint Gábor

Miért ne te gyártsd a termékedet?

Milyen kihívások várnak rád, ha saját terméket szeretnél piacra dobni? Miért és mire érdemes specializálódni?

Előadó: Csire Géza

 

Portfolio review jelentkezés

Tervezőink egy kötetlen beszélgetés során személyesen értékelik a legjobb jelentkezők munkáit, így mind tanulhatunk egymástól. A két legjobb portfólió tulajdonosát ajándékkal is jutalmazzuk! Az esemény regisztrációhoz kötött. Küldd el a portfóliódat 2017.05.28-ig!

A portfolio review jelentkezéshez kötött. Csak a legjobbakat hívjuk be a beszélgetésre, ezért kérjük, hogy linkeld a saját portfóliódat!
http://

Regisztráció előadásokra

Ha érdekel a formatervezés és a design világa, gyere el a maform nyílt napjának előadásaira! Terezőink bemutatják a munkáink sajátosságait, a tervezési folyamatunkat, és azt, hogy milyen út vezetett a nívós nemzetközi díjakig. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Foglalkozás
 

Helyszín

1116 Budapest
Hauszmann Alajos utca 2
Showroom

Időpont

2017.06.01

Portfolio Review – 16:00-tól

Előadások – 18:00-tól